Ingmar Schrama Beeld © ANP

Keert GTST's Ingmar Schrama nog terug naar soapdorp Meerdijk?

17 oktober 2018 16:44

In mei 2017 was Ingmar Schrama voor het laatst te zien als Sjors Langeveld in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoewel de fans weglopen met vervangster Melissa Drost vraagt menig kijker zich af of ze Ingmar ooit nog terug gaan zien in Neerlands langstlopende soapserie.

"Wanneer ze haar werkzaamheden bij GTST hervat is op dit moment nog niet bekend"

EndemolShine laat vandaag desgevraagd aan RTL Boulevard weten dat Ingmar Schrama voorlopig nog niet te zien zal zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook de komende tijd zal Melissa Drost dus in de huid kruipen van Sjors Langeveld. "Ingmar krijgt alle rust met betrekking tot haar herstel. Wanneer ze haar werkzaamheden bij GTST hervat is op dit moment nog niet bekend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Vervangster Inge Schrama voelt zich al thuis bij GTST

Bijna anderhalf jaar geleden was Ingmar voor het laatst te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice liet indertijd via haar Instagram weten door een moeilijke periode te gaan. "Sinds een tijdje zit ik thuis. Plotseling geknakt. Te lang ging ik over grenzen heen. Grenzen die ik niet zag of niet wilde zien. Nu werk ik hard om beter te leren hoe ik niet alleen zorg voor mijn mooie gezin, maar ook voor mezelf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuwe GTST-leader: waar is Noud Alberts?

Sindsdien vertolkt Melissa Drost de rol van de ietwat brave en gelovige Sjors. Een rol die haar op het lijf geschreven lijkt te zijn. Heel wat kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn dan ook in een mum van tijd fan geworden van de 33-jarige blondine. Wanneer Melis dan ook nog eens bekendmaakt een relatie te hebben met haar soapcollega Alkan Çöklü wordt de actrice al helemaal bedolven onder de lieve reacties van het soapkijkend publiek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Keert GTST's Ingmar Schrama nog terug naar soapdorp Meerdijk?

Gelukkig hoeven de fans van Ingmar haar niet helemaal te missen. Via Instagram houdt ze haar volgers op de hoogte van haar dagelijkse leventje met haar liefje Daniël Samkalden en hun koters Betty Sue en Hugo.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!