Joey Ferre Beeld © ANP

Na stukgelopen relatie met Nina: GTST's Carlos verlaat Meerdijk

18 oktober 2018 16:51

Joey Ferre kroop de afgelopen twee maanden in de huid van de Spaanse Goede Tijden, Slechte Tijden-knapperd Carlos Ramirez. Aan zijn verblijf in het bekendste soapdorp van Nederland is echter alweer een einde gekomen: Carlos is naar het zonnige Benalmádena vertrokken.

"Het verhaal kan natuurlijk nog alle kanten opgaan, maar voorlopig blijft Carlos in Spanje"

EndemolShine laat vandaag aan RTL Boulevard weten dat Carlos Ramirez inderdaad niet meer te zien zal zijn in Nederlands langstlopende soapserie. "Het klopt dat Carlos weer terug naar Spanje is. Nina wil het namelijk weer gaan proberen met Bing. Het verhaal kan natuurlijk nog alle kanten opgaan, maar voorlopig blijft Carlos in Spanje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

'Sjors en Amir' kibbelend in de kantine van GTST

En dat betekent dat de fans het vanaf nu ook zonder Joey Ferre moeten doen. Joey werd afgelopen zomer samen met Roel Dirven (Flo), Floris Bosma (Rover) en Dorian Bindels (Daan) gepresenteerd als dé nieuwe hunks van Goede Tijden, Slechte Tijden. In tegenstelling tot de andere heren was de soapcarrière van Joey echter maar van korte duur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Caroline de Bruijn peinst niet over vertrek uit GTST

En dat heeft alles te maken met de verhaallijn rondom Nina en Carlos. Want hoewel Nina graag verder zou willen met de aantrekkelijke wijnhandelaar, ziet Carlos geen heil meer in een relatie met Nina. Hij heeft dan ook besloten om het geluk (opnieuw) te gaan beproeven in Benalmádena.

De soapdiva is met hangende pootjes teruggekeerd naar echtgenoot Bing, maar de vraag is nu of die nog wel zit te wachten op een hereniging met la Nina...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Guido Spek is klaar met GTST: 'Ik kom niet meer terug'

Benieuwd hoe het verder gaat tussen de voortdurend kibbelende tortelduifjes Nina en Bing? Kijk dan iedere werkdag om 20.00 naar Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!