Beeld © Instagram @fabrizio_tzinaridis

Fabrizio zet Dancing with the Stars-studio in vuur en vlam

19 oktober 2018 15:07

De kersverse verloofde van Pommeline laat vanavond in de Vlaamse versie van Dancing with the Stars, voor het eerst zijn sexy moves op de dansvloer zien. Die losse heupjes komen de Griekse adonis alleen niet zomaar aanwaaien. Op Instagram is te zien dat de 'Kleurplaat' zich elke vrije minuut in het zweet traint.

“Het is moeilijker dan ik dacht”
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Fabrizio en Pommeline zijn verloofd

Vanavond staat de eerste liveshow van het swingende programma op de planning. En de gespierde verleider is er meer dan klaar voor. Al heeft hij daar wel hard voor moeten werken. “Lenig zijn is toch iets anders”, klaagt hij op zijn Instagramaccount terwijl hij een aantal oefeningen showt. “Het is moeilijker dan ik dacht”, bekent hij volledig uitgeput.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Fabrizio toont zijn sexy moves in Dancing with the Stars

Maar oefening baart kunst, en Fabrizio zet alles op alles om de concurrentie te verslaan. Hij staat er zelfs een uurtje eerder voor op. Gelukkig staat hij er niet alleen voor; de getalenteerde danseres Margot Weeda is ingeschakeld om de speelse verleider in het gareel te houden.

Niet alleen de realityster gaat vanavond de strijd op de dansvloer aan. Ook voormalig K3-ster Karen Damen werkt zich in het zweet om de populaire danswedstrijd te winnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Fabrizio doet smeuïge onthulling over zijn relatie

Het programma wordt uitgezonden op de Belgische zender VIER. Maar niet getreurd! Fabrizio heeft ons verzekerd dat direct na de show, de uitzending ook online te bewonderen is. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!