Beeld © RTL

Is dit het bewijs dat Temptation-Daniëlle en Mezdi weer daten?

22 oktober 2018 12:50

Het lijkt erop dat Temptation Island-sterren Daniëlle en Mezdi weer bij elkaar zijn. De twee zijn dit weekend namelijk samen gespot bij het ziekenhuis. Daar ligt Mezdi sinds hij vorige week een ernstig motorongeluk heeft gehad.

"Daniëlle is de beroerdste niet"

Op een foto, die Team Tempa op Facebook heeft gepost, is te zien hoe een blondine Mezdi voortduwt in een rolstoel. De blonde dame heeft een hoodie op, dus het is niet duidelijk te of ze het echt is, maar de Facebookpagina weet het zeker en zet erbij: "Daniëlle is de beroerdste niet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Mezdi betrokken bij ernstig ongeluk

Mocht het om Daniëlle gaan, dan is dat toch vrij opmerkelijk. Al tijdens de opnames van Temptation Island liep de relatie van de twee op de klippen, nadat Mezdi het iets te gezellig had met verschillende verleidsters. 

Kort na Temptation liet Daniëlle in LINDA.meiden weten zelfs achtervolgd te worden door Mezdi. Het was volgens haar zo heftig dat ze niet meer over straat kon. En ook tijdens de grote Temptation-finale was de spanning om te snijden, want Daniëlle wilde absoluut niet met Mezdi aan één tafel zitten. 

Helaas is Mezdi niet bereikbaar voor commentaar. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!