Beeld © Feriet Tunc

Dit is de verrassende winnaar van Holland's Next Top Model

22 oktober 2018 21:40

Soufyan gaat er met de titel van Holland's Next Top Model vandoor. Zojuist was te zien hoe de knapperd zijn medekandidaten Rikkie, Cecilia en Tim ver achter zich liet in de grande finale.

De energieke Soufyan is dé grote verrassing van het elfde seizoen. Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij de jury elke week weer te verbazen. Leuk om te weten: in eerste instantie doet de adonis met Marokkaanse achtergrond mee voor de grap, maar al snel bloeit hij uit tot een talenvol model in spe.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Dit is de knappe vriendin van HNTM-hottie Tim

Ook het wereld wijde web is dol op de vrolijke vent. Zo'n 37.000 HNTMl-fans volgen het wel en wee van de bijdehande Souf op Instagram. Hij kan dan ook nog amper over straat en wordt constant aangesproken En dat is niet altijd even makkelijk, helemaal niet omdat hij de uitkomst van de grote finale voor lange tijd geheim moest houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is de vonk overgeslagen tussen deze HNTM-kandidaten?

Soufyan belooft een grote naam te worden in de fashion wereld. Maar de fotogenieke jongen heeft nog meer dromen. Zo wil hij dolgraag  samen met een bevriende DJ als MC werken. To be continued... 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!