Beeld © Getty Images

Teen Mom-Jenelle mishandeld door vriend

22 oktober 2018 19:02

Teen Mom-ster Jenelle was onlangs volop in het nieuws vanwege een bezoekje aan het ziekenhuis. Tegen de pers hield ze vol dat ze gestruikeld was, maar haar fans lieten het er niet bij zitten. Nu is er een 911-opname opgedoken waaruit blijkt dat Jenelle niet gevallen zou zijn, maar mishandeld door haar lief.

"Mijn man heeft mij net mishandeld"

Op de uitgelekte tape is te horen dat de moeder beweert te zijn mishandeld door haar liefje David. "Mijn naam is Jenelle Eason en mijn man heeft mij net mishandeld", vertelt ze. "Hij drukte mij op de grond... Sorry, in de tuin. Ik denk dat ik mijn sleutelbeen hoorde breken en ik kan mijn arm niet bewegen."

De MTV-ster probeerde zich nog te verdedigen, maar helaas was ze niet sterk genoeg. "Hij heeft gedronken en ik denk dat hij daarom gewelddadig is", doet ze een boekje open. Heftig!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Teen Mom-sterren Catelynn en Tyler onthullen geslacht baby

Het lijkt er op dat alles weer koek en ei is tussen de tortelduifjes. Zo post ze het een na het andere romantische kiekje van hen samen op Instagram en houdt ze de schijn op. Onder de foto's wordt bedroefd gereageerd "Dit is heel verdrietig" en "Oh god, zegen je hart”, reageren haar fans onder plaatje van de twee.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!