Beeld © ANP

Plien van Bennekom wil net als Bianca in De Luizenmoeder

24 oktober 2018 10:58

Plien van Bennekom doet in Weekend een opvallende uitspraak. De cabaretière had namelijk graag een rolletje gescoord in de populaire serie De Luizenmoeder, net als haar collega en vriendin Bianca Krijgsman.

"Dus dan wordt het echt de Plien en Bianca-show"

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman vormen al bijna twintig jaar een duo in het theater. Toen Bianca vorig jaar tegen haar collega en vriendin begon over een rolletje in de serie De Luizenmoeder had Plien daar ook wel oren naar. "Toen Ilse Warringa De Luizenmoeder aan het casten was, heb ik tegen haar gezegd: "Ik wil daar ook in!'", aldus de actrice in weekblad Weekend.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luizenmoeder-Ilse baalt enorm

Ilse Warringa koos er uiteindelijk voor om Plien niet in De Luizenmoeder te laten spelen, omdat ze bang was dat het dan de grote Plien & Bianca-show zou worden. Ook in het tweede seizoen was er opnieuw geen rolletje weggelegd voor de actrice, ondanks dat er wel een gaatje in de cast vrij was. Volgens Plien was Ilse op zoek naar iemand die een fotograaf wilde spelen, maar het waren alleen maar scènes met Bianca. Ilse zou tegen haar vriendin hebben gezegd: "Dus dan wordt het echt de Plien en Bianca-show en dat leidt erg af."

De Luizenmoeder
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Juf Ank uit Luizenmoeder wint Gouden Kalf

Toch is Plien niet zuur over de reactie van de Juf Ank-actrice. "Maar als Ilse belt, dan zeg ik natuurlijk ja", aldus de cabaretière. Het lijkt haar fantastisch om met deze cast te mogen werken. "Dat ik dat vooral wil vanwege de leuke dagen, de lol en de gezelligheid op de set en niet vanwege het succes, gelooft natuurlijk niemand, haha." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!