Beeld © BNNVARA

Vier Handen Op Eén Buik zoekt aanstaande moeders

24 oktober 2018 13:13

Televisieproducent Skyhigh TV is op zoek naar nieuwe deelnemers voor het programma Vier Handen Op Eén Buik. Het gaat om aanstaande jonge moeders die tussen december 2018 en juni 2019 uitgerekend zijn.

"En natuurlijk staan ook dit seizoen de Bekende Moeders in de startblokken om je aan te moedigen"

De makers van het programma zoeken zwangere meiden van twintig jaar of jonger met een flinke dosis wilskracht om elke situatie baby-klaar te maken. Ze proberen zo heel Nederland te laten zien dat het krijgen van een baby op jonge leeftijd gepaard gaat met ups én downs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

7 bijzondere momenten uit Vier Handen Op Eén Buik

In het BNNVARA-programma Vier Handen Op Eén Buik worden meiden gevolgd tijdens de zwangerschap van hun eerste kindje. In deze heftige periode worden ze bijgestaan door bekende moeders.

In de voorgaande vijf seizoenen staken onder meer Patty Brard, Monique Westenberg en Lucille Werner hun handen uit de mouwen om de jonge meiden te helpen. "En natuurlijk staan ook dit seizoen de Bekende Moeders in de startblokken om je aan te moedigen terwijl jij je voorbereidt op de grootste taak uit je leven: het moederschap!", luidt de oproep van de makers van het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vier handen op één buik schrapt omstreden clausules

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!