Art Rooijakkers Beeld © ANP

Art Rooijakkers reageert op ophef Expeditie Robinson

25 oktober 2018 19:02

Het gonst momenteel van de geruchten: Art Rooijakkers zou het stokje van Dennis Weening overnemen wat betreft de presentatie van het razend populaire programma Expeditie Robinson. Nieuwbakken RTL-gezicht Art Rooijakkers reageert bij RTL Boulevard voor het eerst op alle commotie.

"Maar het staat helemaal niet vast dat ik Expeditie Robinson ga doen"

Art Rooijakkers laat tijdens de première van Mindfuck aan RTL Boulevard-gezicht Bridget Maasland weten dat er nog helemaal niets op papier staat wat betreft de presentatie van Expeditie Robinson. "Er wordt over van alles en nog wat gesproken. Maar het staat helemaal niet vast dat ik Expeditie Robinson ga doen. En om heel eerlijk te zijn, zoals het nu gaat... dat ik ergens wordt binnengehaald en zodoende mensen van hun baan beroof... dan heb ik er sowieso geen zin in."

Ook vertelt hij met Dennis over de hele Expeditie Robinson-heisa te hebben gesproken. Maar daar wil Art weinig over kwijt, behalve dat hij geen flauw idee heeft wat de reden is van Dennis zijn vertrek. "Ik merk dat ik er chagrijnig van word om hier over te praten, dus ik wil het er niet meer over hebben", besluit hij dan ook.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Dennis Weening laat van zich horen na Expeditie Robinson-exit

Maar dat Dennis volgend jaar niet meer te zien zal zijn als het gezicht van Expeditie Robinson staat wél als een paal boven water. De Haagse presentator is namelijk te druk met zijn eigen bedrijfje, zo liet RTL eerder deze week via een statement weten. "Dennis Weening heeft ons laten weten dat hij met de opstart van zijn eigen bedrijf bezig is en dit in de toekomst niet te combineren is met zijn werkzaamheden bij RTL. Dit seizoen van Expeditie Robinson is dan ook zijn laatste en we zijn hem enorm dankbaar voor alle jaren dat hij met hart en ziel aan het programma heeft gewerkt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Dennis Weening stopt met Expeditie Robinson

Gelukkig kunnen de fans nog wel even genieten van het vertrouwde Expeditie Robinson-icoon. Vanavond is Dennis namelijk weer te zien in een hagelnieuwe aflevering van het survivalprogramma bij RTL 5. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Neemt Art Rooijakkers het Expeditie-stokje over van Dennis Weening?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!