Beeld © ANP

Max Willems stopt als Q Bouwhuis in GTST

30 oktober 2018 14:20

Max Willems, die Q Bouwhuis speelt in Goede Tijden, Slechte Tijden, stopt met de serie en wordt vervangen door Giovanni Kemper. Op Instagram plaatst Max een foto van zijn nieuwe rol in de Amerikaanse film College.

"De rol van Q Bouwhuis is gerecast"

De geruchten dat Q Meerdijk zou verlaten, gingen al een tijdje rond. Maar nu heeft RTL het zelf aan ons bevestigd: "In verband met een nieuwe opdracht van Max Willems zijn de werkzaamheden van Max bij Goede Tijden, Slechte Tijden niet meer mogelijk. De rol van Q Bouwhuis is gerecast en wordt vanaf 27 november gespeeld door Giovanni Kemper."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verlaat Q Bouwhuis GTST?

Eerder deze maand kwamen we erachter dat Max een rol te pakken heeft in de Amerikaanse film College. Vandaag deelt Max dit nieuws met zijn volgers op Instagram. "En zo begint het volgende hoofdstuk⭐️ #college #amazon", schrijft hij bij de foto.

College wordt geproduceerd door niemand minder dan Channing Tatum en gaat over zes studenten die zich een weg navigeren door het leven op een universiteitscampus. Max speelt de 19-jarige Samson, een eerstejaarsstudent die drugsverslaafd is en een goede dosis humor op zak heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Helaas: Channing Tatum is alweer bezet

De 27-jarige Giovanni Kemper is een Nederlandse danser en acteur, maar geniet vooral bekendheid in België. Hij heeft onder andere rollen gehad in grote musicalproducties als Peter Pan, Oliver! en The Lion King. Daarnaast speelt Giovanni de hoofdrol in de Vlaamse musical Aladdin en heeft hij een rol in de serie Nachtwacht op Ketnet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!