Georgina Verbaan en Patrick Martens samen in Waar is De Mol?

30 oktober 2018 19:01

Patrick Martens en Georgina Verbaan zijn de laatste twee gasten van het nieuwe seizoen van Waar is De Mol?. Patrick Martens reist met zijn goede vriendin Georgina Verbaan en haar vader Hans af naar Indonesië. Het is haar droom om Orang-oetans in het wild te zien. Haar vader is geboren in Indonesië en op zijn elfde naar Nederland verhuisd. Hij keert voor het eerst terug naar zijn geboorteland.

Namen van de rest van de reizende BN’ers zijn al eerder bekendgemaakt door SBS6: Humberto Tan, Victor Mids, Ronald Koeman, Ellie Lust en Lil' Kleine. Dit seizoen is voor het eerst dat de gasten ook reisgezelschap mogen meenemen. Zo neemt Ellie Lust haar tweelingzus mee en wordt Victor Mids vergezeld door zijn twee beste vrienden. Lil' Kleine gaat met zijn kersverse verloofde Jaimie en vader Maarten naar Tanzania en Zanzibar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waar is De Mol heeft meer diepgang

De eerste aflevering van het nieuwe achtste seizoen is dinsdag 30 oktober te zien bij SBS. In die aflevering gaat Humberto Tan met zijn dochter naar Canada, de ijsberen bezoeken. Humberto is een natuurliefhebber en zet zich daarvoor in.

Het hele programma is dit nieuwe seizoen maatschappelijke georiënteerd. Vroeger ging het vooral om spectaculaire locaties, maar daar ligt volgens Johnny de Mol de nadruk niet meer zo op. “Ik vind het mooi om te zien en belangrijk om te weten: waar zet iemand zich voor in en hoe is hij maatschappelijk betrokken?” Hij vervolgt: “Ik vind het belangrijk om het leven te vieren, maar ook om er af en toe bij stil te staan. Die combinatie van die lach en die traan heb ik altijd al hoog in het vaandel gehad”.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!