Beeld © ANP

Het Rotterdam Project trekt 1,2 miljoen kijkers

31 oktober 2018 08:04

De vernieuwde dinsdagavond van RTL 4 is met goede cijfers van start gegaan. Televizier-Ring-winnaar Beau van Erven Dorens behaalde bijna 1,2 miljoen kijkers met zijn nieuwe programma The Rotterdam Project en het nieuwe seizoen van Verslaafd begon met ruim een miljoen belangstellenden, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Het beter bekeken 'voorprogramma' zorgde ook voor meer kijkers voor RTL Late Night met Twan Huys. Naar de talkshow keken dinsdag 443.000 mensen, bijna dubbel zo veel als maandag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens had een van de beste dagen van zijn leven

Op SBS6 keerde na vijf jaar afwezigheid Waar is de Mol? terug op televisie. Naar de eerste aflevering van het programma van Johnny de Mol keken 650.000 mensen. Robert Jensen startte ondertussen op RTL 5 met zijn nieuwe show. Daar stemden 322.000 mensen op af, wat niet genoeg was voor een plek in de lijst van 25 best bekeken programma's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert Jensen is terug met zijn talkshow

Die lijst werd opnieuw aangevoerd door NPO 1 met het NOS Journaal van 20.00 uur (2,1 miljoen kijkers), Opsporing verzocht en De wereld draait door (beiden 1,3 miljoen).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!