Beeld © Instagram: @michaelvanderplas

Michael van der Plas klaar voor kindje met Naomi

31 oktober 2018 09:55

In een interview met Story vertelt Michael van der Plas dat hij graag een kindje zou willen met zijn nieuwe vriendin Naomi Dijkstra. De twee vonden eerder dit jaar het geluk bij elkaar, nadat Michael besloot te scheiden van zijn ex Samantha de Jong, beter bekend als Barbie.

"Ik wil zo snel mogelijk een woning voor mezelf, Naomi en de kinderen"

De voormalige realityster heeft al twee kinderen uit zijn relatie met Barbie: Angelina (6) en Milano (3) en nog een zoon uit een andere relatie: Mikey. De rechter besloot eerder deze maand dat Michael voorlopig de voogdij over zijn kinderen krijgt, nu Barbie in een afkickkliniek in Schotland zit om van haar drugsverslaving af te komen. Over een halfjaar zal er opnieuw naar de situatie gekeken worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weg uit Spanje: Michael van der Plas zoekt onderdak voor kids

Michaels nieuwe vriendin Naomi en zijn zus helpen hem goed met de zorg voor zijn kinderen. Michael vertelt aan Story dat hij nog steeds bij zijn zus in huis woont en dat het allemaal prima gaat. "Maar ik wil zo snel mogelijk een woning voor mezelf, Naomi en de kinderen", laat hij weten.

Het is echter niet zo makkelijk om een gezinshuis te vinden. "Ik heb namelijk geen recente loonafschriften, omdat mijn zaak in Spanje al een paar maanden gesloten is. En een bewijs van inkomsten is wel nodig om in aanmerking te komen voor een huurwoning. Het is vervelend dat het allemaal zo moeizaam gaat, want een vluchteling krijgt in Nederland wél meteen een huis."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!