Beeld © RTL

Dennis Weening wilde nog niet stoppen met Expeditie Robinson

31 oktober 2018 20:29

Dennis Weening stopt als presentator van Expeditie Robinson. Nu blijkt dat de sidekick van Nicolette Kluijver de keuze niet zelf heeft gemaakt.

"Ik vind het wel onwijs jammer dat ik Robinson niet meer doe"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Weening stopt als presentator Expeditie Robinson

RTL liet vorige week nog weten dat Dennis Weening het programma niet kon combineren met zijn eigen bedrijfje. De presentator vertelt nu dat hier niets van waar is. 

"Iedereen vraagt zich af waarom ik ben gestopt met Expeditie Robinson natuurlijk en mensen denken echt dat ik ben gestopt vanwege mijn nieuwe bedrijf. Dat is dus ook niet zo." Dennis heeft het bedrijf al een aantal jaar en zou zijn kindje Expeditie Robinson er nooit voor laten schieten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Weening laat van zich horen na Expeditie Robinson-exit

Wat is er dan wel gebeurd? "Mijn contract is gewoon niet verlengd. RTL heeft een andere keuze gemaakt." En dat is even moeilijk voor de presentator. Toch laat hij weten: "Ik ben RTL super dankbaar voor alles dat ik heb mogen doen, dat staat er helemaal los van. Maar het is wel wrang."

Tijdens de opnames van het huidige seizoen, wist Dennis al dat het zijn laatste zou zijn. Tijdens de persdag en het Gouden Televizier-Ring Gala moest hij het nog even voor zich houden, iets dat lastig was voor de presentator. "Het is wel emotioneel voor mij. Ik vind het wel onwijs jammer dat ik Robinson niet meer doe.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!