Beeld © The voice of Holland

Familie Blijd zet The voice of Holland op z’n kop

02 november 2018 23:00

De eerste aflevering van The voice of Holland is direct een feestje! Kandidaat Talita en haar familie weten binnen een paar minuten de boel volledig op stelten te zetten en een glimlach te toveren op de gezichten van de strenge coaches.

Als de 27-jarige Talita haar versie van het nummer Rise van Katy Perry instart, slaat de jury stijl achterover. Zodra ze haar eerst grote uithaal doet drukt Ali B direct op de felbegeerde rode knop. Haar familie kijkt achter de schermen mee met haar optreden en wordt compleet wild zodra de stoel omdraait. Al snel volgt ook Waylon, en de familie Blijd heeft het niet meer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer::

Lil' Kleine aan de slag bij The voice of Holland

Beide coaches willen dolgraag de getalenteerde dame in hun team en Talita staat dan ook voor een moeilijke keuze. Wordt het Waylon of toch Ali B? Haar zoontje weet het al: Ali. Alhoewel Talita zelf stiekem meer naar Waylon neigt, besluit ze tóch naar haar oogappeltje te luisteren. “Hij is het niet met mij eens”, vertelt ze een tikkeltje verlegen.

Als de zangeres slecht zestien jaar oud is komt haar liefste zoontje ter wereld. Hij betekent alles voor haar en zijn wil is dan ook wet. Toch twijfelt Talita nog altijd over haar keuze. Voor wat extra steun roept Ali de rest van de familie erbij, en dan begint het feest pas écht. 

De complete familie van Talita bestaat uit muzikanten en Ali wil dan ook dolgraag de rest het gezin horen, wat leidt tot een duet tussen moeder en dochter. Wat een optreden!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Bekende stemmen van The Voice in N-Z-lijn

Maar ondanks alle pret moet de dame nog altijd een coach kiezen. “Ik ga voor zijn keus”, vertelt ze dan, met oog op haar zoontje.Toch voelt Ali B zich wel een beetje een tweede keus. “Het is echt mijn zoontje hoor”, probeert Talita zich te redden. Maar Ali wil graag dat de jonge moeder alles uit haar Voice-avontuur haalt, voor zichzelf kiest en haar eigen hart volgt. “Het is jouw tijd”, geeft hij haar een duwtje in de goede richting. 

Uiteindelijk gaat ze dan toch voor Waylon, die dolgelukkig is met haar keuze. Maar ook Ali valt met zijn neus in de boter. De moeder van Talita gaat namelijk lekker voor hem koken. Eind goed, al goed!

Het nieuwe seizoen van The voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!