Beeld © ANP

Lieke van Lexmond omringd door heel veel bloot

03 november 2018 07:28

Zelf houdt ze haar kleren aan tijdens Undress for Love, maar als presentatrice werd Lieke van Lexmond wel omringd door veel naakt. Deelnemers gaan in de show op zoek naar de liefde van hun leven en tonen zich daarbij van top tot teen naakt.

"Ik laat mij volledig in het naakte storten"

Lieke had eerst nog haar twijfels toen ze gevraagd werd voor het programma. “Ik dacht nog: waarom ik? Maar ik ben wel van de liefde, en dit is op een ludieke en excentrieke manier. Dus waarom ook niet. Ik laat mij volledig in het naakte storten”, zegt Lieke tegen BuzzE.

In de show staan drie mannen en drie vrouwen in een eigen cilinder tegenover elkaar en spelen ze verschillende rondes. Eerst beoordelen ze elkaars lichaam en pas daarna zien ze ook het gezicht wat daarbij hoort. Later is er een speeddate en beslissen de kandidaten of ze ook echt met elkaar willen daten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Lieke van Lexmond blaast 4 kaarsjes uit

Plat

Lieke en haar team waken ervoor dat het niet plat gaat worden. “Dat is inderdaad een risico, maar het moet wel leuk blijven”, vindt ze. De presentatrice vindt het “stoer” dat de kandidaten het aandurven om direct alles te laten zien en dat ook nog voor tv. “Je moet heel dapper zijn om je hiervoor op te geven. Alles is te zien. Voor de deelnemers, maar ook voor de kijker.”

Volgens Lieke verdwijnt het naakte echter al snel op de achtergrond. Zelf vond ze het op een gegeven moment niet gek meer om tussen al het bloot te staan. “Je merkt het niet meer. Het naakte valt een beetje weg. Je vergeet het gewoon.” De presentatrice kan alvast verklappen dat er matches zijn en er ook echte dates gepland worden. “Hoe dat is afgelopen, weet ik nog niet”, besluit ze geheimzinnig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prachtig! Lieke van Lexmond op de cover met haar jongens

Undress for Love is maandagavond voor het eerst te zien op RTL 5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!