Beeld © ANP

Nieuwe hint Wie is de Mol? zorgt voor speculaties

06 november 2018 14:14

Nu de makers van Wie is de Mol? de eerste teasers hebben geplaatst, kan het speculeren officieel beginnen. Op Twitter en Instagram reageren fans volop met zijn of haar theorieën en sommige zouden zomaar eens kunnen kloppen.

Op Instagram plaatsten de makers eerder al een filmpje waarin alleen het woord "bijna" verscheen.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Eerste naam Wie is de Mol? 2019 bekend'

De fans van het programma zijn er eigenlijk al over uit, als je de letters van "bijna" husselt krijg je Najib. Misschien is de cabaretier wel de eerste kandidaat?  Kort daarna verscheen er nog een filmpje wat bij zogenoemde molloten tot een hoop speculaties leidt. 

"Oefening baart kunst" zou kunnen slaan op kandidaten die eerder hebben meegedaan. Combineer dit met het woord "bijna" en je zou het kunnen hebben over eventuele verliezende finalisten, zij waren immers bijna bij de winst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste Televizier-prijs naar Wie is de mol?

Een andere theorie zou slaan op RTL Nieuws correspondent Olaf Koens. Op twitter heet hij OBK, ofwel Oefening Baart Kunst.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn dit de kandidaten voor het nieuwe seizoen Wie is de Mol?

De teasers zouden ook kunnen slaan op de opnamelocatie. Afgelopen zomer kwamen er al verhalen naar voren dat de ploeg zou zijn gespot in Colombia. Als er elke dag een nieuwe teaser komt, is de kans aanwezig dat je op 12 november het woord Colombia kan spellen. Een dag voordat het nieuwe mollenboekje uitkomt. Kijk maar naar onderstaande afbeelding.

Echter beginnen ze dan wel verkeerd, we hebben nu de B en de O. Dit zou weer kunnen wijzen op de hoofdstad van Colombia, Bogota. Het klinkt misschien wat vergezocht, maar het is en blijft Wie is de Mol? en daarbij geldt: niets is wat het lijkt.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!