Beeld © Estera Marysia

First Dates-kandidaat Lisa bedreigd na uitzending

06 november 2018 14:50

First Dates-kandidaat Lisa heeft veel kritiek gekregen op haar deelname aan het dagelijkse datingprogramma. Kijkers reageerden vol ongeloof op haar 'lompe' reactie over haar date. Het is zelfs zo erg dat de 25-jarige deelneemster zou zijn bedreigd.

"Als er iemand boos op haar moet zijn, ben ik het"

Lisa vertelt in het programma dat ze opzoek is naar een zelfstandige man met donker haar, geen grote neus, een gaaf gebit, zonder bezitterige eigenschap, met wie ze op de bank kan hangen. Toen haar date Jaimy eenmaal binnenkwam, was het voor Lisa al duidelijk. "Toen hij binnenkwam dacht ik al: nee. Én geen haar, én een grote neus, én geen gebit dat ik wilde." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Genieten: First Dates binnenkort dagelijks op televisie

Als Lisa de tafel verlaat voor een toiletpauze, laat ze snel blijken dat ze in Jaimy niks ziet. "Hij heeft geen mooi gebit. Hij is kaal. Hij is wel aardig, maar ik ben gewoon niet geïnteresseerd in hem", zo zegt ze. Ook valt ze over zijn hobby gamen. "Het is gewoon gênant. Ik moet nog een hoofdgerecht en een nagerecht eten. Ik ga dat snel doen en dan ga ik naar huis." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-deelnemer slaat de plank volledig mis

Jaimy, de desbetreffende date, laat aan het AD weten: "Als er iemand boos op haar moet zijn, ben ik het. Maar ik ben het niet. Ik heb geen contact meer met haar gehad, maar ik hoorde van de mensen van First Dates dat ze bedreigd is na de uitzending. Echt belachelijk. Dat gaat veel te ver." Op Twitter laat hij weten dat hij blij is dat het niet aan hem lag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen van Poorten weg bij BNNVARA

BNNVARA laat het volgende weten over de uitzending: "We vinden het onwijs vervelend dat Lisa zulke nare reacties heeft gekregen naar aanleiding van de uitzending van First Dates waarin zij te zien was. First Dates is een feel good-programma waarin mensen de dappere keuze maken om op zoek te gaan naar liefde. Deze zoektocht is soms een succes en soms niet, dat maakt het programma First Dates zo uniek. Het is nooit de bedoeling dat een kandidaat aan deelname aan het programma een slecht gevoel overhoudt. Wij hebben daarom besloten om de betreffende aflevering offline te halen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!