Beeld © Instagram: @mariskabauer

Frans Bauer in China voor nieuw tv-programma

6 november 2018 16:26

Frans en Mariska Bauer waren de afgelopen weken in China voor de opnames van hun nieuwe tv-programma. Dat laat het stel weten op Instagram.

"Samen hebben we China doorgereisd"

Veel weten we er nog niet over, maar op Instagram plaatsen ze allebei foto’s erover. Frans en Mariska schrijven het volgende bij onderstaande foto: “Samen hebben we China doorgereisd, de mooiste plekken bezocht en hele bijzondere mensen ontmoet.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe coupe moet van Frans Bauer weer jonge god maken

Ook doen de twee een oproepje om hun Facebookpagina in de gaten te houden voor meer updates. “Like de Facebookpagina “Frans Bauer in China” en blijf op de hoogte over al het nieuws rondom ons tv-programma”, schrijft de Nederlandse volkszanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Frans Bauer krijgt toepasselijk cadeau voor zijn rijbewijs

Het is niet de eerste keer dat de twee een eigen reisprogramma krijgen. Begin dit jaar reisden ze af naar de Verenigde Staten voor het programma Frans Bauer in Amerika. Voor het eerst zonder kinderen reisden de twee door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ze leerden er meer over de cultuur en stonden stil bij een aantal belangrijke momenten uit de Amerikaanse geschiedenis. En natuurlijk bezochten ze bekende steden en beroemde mensen.

Binnenkort laten Frans en Mariska weten wanneer we kunnen meegenieten van hun prachtige reis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!