Beeld © ANP

Derde hint Wie is de Mol? roept vragen op

07 november 2018 11:39

De geruchtenmolen rondom Wie is de Mol? 2019 begint weer lekker op stoom te raken. Vandaag staat er weer een nieuwe hint online over kandidaat drie. De echte molloten hebben daar uiteraard allerlei theorieën rondom bedacht...

View this post on Instagram

#widm #wieisdemol

A post shared by Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) on

Op Instagram wordt vandaag op het officiële account van Wie is de Mol? weer een hint geplaatst. Na 'bijna' en 'oefening baart kunst', is de hint vandaag 'met de rug tegen de muur'. We zetten de mogelijke theorieën van de molloten voor je op een rijtje, zodat jij ook lekker kunt puzzelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe hint Wie is de Mol? zorgt voor speculaties

De fans van het programma zijn er eigenlijk al over uit, als je de eerste letters van de drie hints hebt dan zijn dit de letters b, o en m. Misschien duidt dat op het land Colombia?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Eerste naam Wie is de Mol? 2019 bekend'

Of zou Harrie Jekkers deelnemen aan dit seizoen? Hij schreef namelijk een liedje genaamd 'over de muur'. Deze hint zou ook kunnen duiden op Joost Niemöller, schrijver van een gelijknamig boek. Of zou 'met de rug tegen de muur' duiden op China als opnamelocatie? Kortom, de echte fans kunnen nu al aan de slag. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!