Robin Martens en Ruud Feltkamp Beeld © ANP

Het onstuimige leven van Noud Alberts in GTST

09 november 2018 13:00

Er komt na 12,5 jaar een einde aan de rol van Noud Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden. In al die soapjaren is er natuurlijk heel wat gebeurd. RTL Boulevard heeft enkele hoogte- én dieptepunten van de laatste Alberts-telg voor je op een rijtje gezet. En dat zijn er nogal wat.

Het prille begin

Op 23 juni 2006 staat Dennis plotseling oog in oog met de indertijd 16-jarige Noud, die beweert zijn zoon te zijn. Noud neemt het zijn vader behoorlijk kwalijk dat hij indertijd zijn moeder in de steek heeft gelaten.

Door Noud zijn rebelse houding naar Dennis toe kibbelen vader en zoon in de eerste seizoenen heel wat af. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Het verlof zit erop: Ferri Somogyi vanavond weer terug in GTST

Grote liefde

Noud heeft heel wat liefdes gehad tijdens zijn verblijf in Meerdijk, maar er is maar één vrouw die zijn hart voor langere tijd weet te veroveren en dat is Nina. Hun relatie kent heel wat ups en downs, maar hun liefde wordt uiteindelijk in 2011 toch bezegeld met een huwelijk. 

Een lang leven is het huwelijk echter niet beschoren; Nina krijgt gevoelens voor soapschurk Mike en besluit - tot groot verdriet van Noud - de scheiding aan te vragen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

GTST: Meerdijkers opgepast voor Billy de Palma

Zo vader, zo zoon

Noud heeft lange tijd een moeizame band met Dennis. Pas wanneer Noud naar Curaçao vlucht en zijn vader hem achterna reist, realiseert Noud zich dat - ondanks dat ze jarenlang geen contact hebben gehad - Dennis oprecht om hem geeft.

Noud vindt het dan ook behoorlijk lastig wanneer Dennis besluit om naar Tokyo te emigreren. In eerste instantie besluit hij om mee te gaan, maar last minute haakt hij toch af om bij zijn oma in Meerdijk te kunnen blijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Einde van een soaptijdperk: Ruud Feltkamp stopt met GTST

De dood van Sacha

Een ander dieptepunt in het leven van Noud is de tragische dood van zijn vriendinnetje Sacha. De twee zijn een tijdlang dolgelukkig met elkaar, maar Noud realiseert zich dat hij nog altijd gevoelens heeft voor zijn ex-liefje Nina en dus besluit hij - op de dag van Nina's huwelijk met Bing - haar de liefde te verklaren.

Sacha vangt het gesprek tussen Noud en Nina echter op en verlaat in tranen de trouwpartij. Overmand door verdriet vlucht zij naar de caravan van het pasgetrouwde stel, een huwelijkscadeau van hun vriendengroep. Dat had ze beter niet kunnen doen: Rover, Job, Anne, Sam en Sjoerd gaan namelijk met een glaasje teveel op met de caravan aan te haal. Het beschonken vijftal krijgt eenmaal on the road een auto-ongeluk waardoor de caravan in de brand vliegt. 

De caravan, waar Sacha zich in bevindt, gaat in vlammen op. Omdat er zich een gasfles bevindt in de caravan ontstaat er vervolgens ook nog een explosie. Noud wordt verscheurd door verdriet wanneer hij zich realiseert dat hij Sacha nu voorgoed kwijt is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Hilarisch: piepjonge GTST's Dilan Yurdakul knipt eigen coupe

Kimberly of toch Nina?

Noud is nu alweer een hele poos gelukkig met Kimberly. Maar toch komen er de laatste tijd steeds meer barstjes in het liefdesgeluk van de twee. Zo lijkt Noud meer afstand te nemen tot zijn vriendinnetje en lijkt het er ook op dat er weer iets broeit tussen Kimberly en haar ex-vriendje Rover.

De afgelopen weken moet Noud namelijk weer steeds vaker aan Nina denken en lijken Noud en Kimberly steeds verder uit elkaar te groeien.

Uit de promobeelden van november lijken de soapfans op te kunnen maken dat Noud uiteindelijk voor Nina wil gaan, maar dat zij geen heil meer ziet in een relatie met hem... 

Zullen de harde woorden van Nina leiden tot het vertrek van Noud uit soapdorp Meerdijk? En waar gaat hij naar toe? Je ziet het de komende week in Goede Tijden Slechte Tijden. 

De laatste aflevering met Noud zal worden uitgezonden op donderdag 15 november. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!