Beeld © Boxing Stars

Drama! Michella Kox geeft op in de boksring

7 november 2018 22:15

Het zou het gevecht van de avond worden vandaag in Boxing Stars: Michella vs. Amanda. Voor eens en voor altijd zouden Michella Kox en Amanda Tsatsos Balk hun battle of the bitches uitvechten in de ring, maar meteen na de eerste ronde gaf Michella het gevecht op, waardoor Amanda gewonnen heeft.

"Ik heb geen conditie"

Nog voordat de wedstrijd begint, gaat Twitter los over de botox van de dames. "Plastisch chirurgen in de gehele natie zien vanavond hun levenswerk live verdampen op de vaderlandse televisie", zegt entertainmentdeskundige Eric de Munck. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox wil aartsrivale Amanda Balk knock-out slaan

Als presentatrice Olcay Gulsen de twee vlak voor de wedstrijd vraagt waarom ze elkaar haten, zegt Amanda dat ze helemaal geen hekel heeft aan Michella. Anderzijds zegt Michella dat ‘hekel’ een groot woord is. “Ik vond het niet zo leuk wat ze gedaan heeft acht jaar geleden.”

Acht jaar geleden zou Amanda haar een ‘slechte moeder’ hebben genoemd tijdens hun deelname aan tv-programma Echte Meisjes in de Jungle. En dat doet Michella pijn, zegt ze terwijl ze in tranen uitbarst en vertelt dat ze van ver komt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donkere wolk over sprookjeshuwelijk Amanda Balk

Michella Kox wil aartsrivale Amanda Balk knock-out slaan

02:46

Het lijkt een spannend gevecht te worden tussen de twee aartsrivalen. Zeker nadat de scheidsrechter de twee beveelt te stoppen in de eerste ronde, omdat ze zich niet aan de regels houden.

Als de eerste ronde voorbij is, wilt Michella niet meer verder vechten en geeft ze op. "Ik heb geen conditie", zegt ze. Het publiek is laaiend en roept heel hard 'boe'. Ze roept terug dat de mensen zelf maar even in de ring moeten komen staan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo sloeg Amanda Balk haar Griekse god aan de haak

Verder vocht onze presentator Rick Brandsteder deze avond ook in de ring tegen danser Juvat Westendorp, waarbij Rick verloor in de categorie zwaargewichten. Daarnaast verloor Instagrammer Thomas Cox van wielrenner Michael Boogaard in de categorie lichtgewichten.

Boxing Stars is elke woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 5. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!