Beeld © ANP

In deze stad speelt Wie Is De Mol? zich af

08 november 2018 11:45

Wie is de Mol? is nog niet eens begonnen of molloten zijn nu al druk in de weer met de eerste hints. Zojuist is door de AVROTROS bevestigd dat het populaire programma zich dit seizoen afspeelt in Medellin, de tweede stad van Colombia. Vamos!

Wie is de Mol? plaatst deze week elke dag een hint over het aankomende seizoen. Vandaag is dat: 3 15 13 21 14 1 en het woord dertien. Dat lijkt een enorme puzzel, maar de echte fans van het programma zien het natuurlijk direct.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde hint Wie is de Mol? roept vragen op

De cijfers staan voor de plaats van de letters in het alfabet, 3 is C, 15 is O en zo verder!  Het woord Comuna wordt op deze manier gevormd. Comuna is een plaats in Brazilië, maar we moeten de 13 niet vergeten.

Comuna 13 is de benaming voor een aantal wijken in Medellin. Deze wijken stonden vroeger bekend als berucht en gevaarlijk, maar zijn nu enorme toeristische trekpleisters. En de wijken zijn inmiddels dus ook de speeltuin voor de kandidaten van Wie is de Mol?. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Eerste naam Wie is de Mol? 2019 bekend'

Opvallend genoeg kwam onze misdaad-deskundige John van den Heuvel de makers van het programma tegen in het vliegtuig vanuit Bogota, Colombia. Zijn televisieploeg herkende de collega's van Wie is de Mol?. “Of het Colombia is, dat weet ik niet. Ik weet wél dat er vanuit Colombia is teruggevlogen”, zei John toen hierover in de Coen & Sander-show. John heeft afgesproken er verder niets over los te laten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!