Michella Kox Beeld © Boxing Stars

Michella Kox moest overgeven van de spanning voor boks-duel

08 november 2018 12:31

Het is bijna al het televisiemoment van 2018; Michella Kox die opgeeft in het Boxing Stars-gevecht tegen aartsrivale Amanda Balk. Hoe kijkt de reality-ster zelf terug op het dramatische verloop van de avond? RTL Boulevard heeft vandaag even met Mies geëvalueerd.

"Ik keek hoe Amanda haar overwinning aan het vieren was, en daar hoort gewoon een sigaret bij"

Michella vertelt dat ze zich vooral heel erg opgelucht voelt nu het Boxing Stars-duel met Amanda erop zit. "The day after the fight of the year. Nouja, het was eerder het rollebollen of worstelen van een minuutje... of wat ik ook aan het doen was, haha. Maar het was geen boksen. Wat een schande. Maar dat ben ik, ik kan er niks aandoen. Ik heb mezelf inmiddels teruggezien en heb alleen maar moeten lachen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Michella Kox wil aartsrivale Amanda Balk knock-out slaan

De krullenbol vertelde gisteravond al aan ons dat ze door een diep is gegaan. "Gisteren was ik echt gewoon op van de zenuwen. Het kwam door alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is. Ik had een blessure gehad... ik had zoveel stress, ik liep echt gewoon boven de prullenbak te kotsen." En dus besloot Michella niet alle drie de rondes te gaan boksen. "Met mij wisten meerderen dat ik het maar minuutje zou doen voor mijn dochter, anders had ik het helemaal niet gedaan."

Nadat Mies heeft opgegeven, stak ze een sigaretje op. En daar was - tot grote verbazing van de realityster zelf - behoorlijk wat om te doen. "Ik keek hoe Amanda haar overwinning aan het vieren was, en daar hoort gewoon een sigaret bij. Mensen, til er niet zo zwaar aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Drama! Michella Kox geeft op in de boksring

Net als van het roken op televisie heeft de moeder ook geen spijt van het vroegtijdig verlaten van de ring, zo legt ze uit aan RTL Boulevard. "Oké, ik heb opgegeven, dat was heel slecht. Maar ik heb geen spijt. Ik ben opgelucht. Ik voel me goed. Ik straal weer. Ik was gisteren echt een lopend lijk. Wat een ellende."

"Misschien als ik wel getraind had en niet geblesseerd was geraakt een aantal maanden geleden, dan was ik wel gaan vechten. Maar ik dacht: dit kan ik nooit. Ik steek de hand in eigen boezem. Maar Amanda, ga lekker boksen, ik hoef geen klappen meer te vangen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Vechtersbaasje Michella Kox lust haar rivaal rauw

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!