Ferri Somogyi Beeld © ANP

Het verlof zit erop: Ferri Somogyi vanavond weer terug in GTST

08 november 2018 14:38

De fans van Goede Tijden, Slechte Tijden moest het even doen zonder publieksfavoriet Rik de Jong, maar goed nieuws... Vanavond maakt acteur Ferri Somogyi na een welverdiend vaderschapsverlof zijn comeback in de goedbekeken RTL 4-soapserie.

Is Rik op tijd? Dat is de grote vraag!  Het verhaal gaat als volgt: Zoë krijgt de schrik van haar leven wanneer ze plotseling oog in oog staat met vriendje. Ze staat namelijk op het punt om Daan haar ja-woord te geven, zodat Daan de revalidatie van haar liefje blijft betalen. Maar net op het moment dat Zoë zich klaarmaakt voor de grote dag, staat Rik plotseling weer op de stoep. Zal hij op tijd zijn om de trouwplannen van Daan en Zoë te kunnen dwarsbomen?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Ferri Somogyi: 'Het huwelijksspektakel komt nog'

Met de terugkeer van Rik is ook acteur Ferri Somogyi weer terug op het vertrouwde soapnest. Fer verliet voor enkele weken de soapserie om te kunnen genieten van zijn pasgeboren dochtertje Véda, die afgelopen september ter wereld kwam. "Ferri wilde graag wat langer vakantie, in verband met de zwangerschap van zijn vrouw”, liet een woordvoerder van EndemolShine afgelopen september aan RTL Boulevard weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Voormalig GTST-soapie Christophe Haddad verloofd

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Ferri Somogyi deelt mierzoete video van pasgeboren Véda

Benieuwd naar de hereniging van Zoë en Rik? Kijk dan vanavond om 20.00 weer naar een spiksplinternieuwe aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!