Beeld © Linelle Deunk/KRO-NCRV

Boer zoekt Vrouw-Ruud overladen met liefdesbrieven

16 november 2018 13:08

Miljoenen kijkers zagen hoe champignonkweekster Michelle voor Maarten koos in Boer zoekt Vrouw. Ruud, die stiekem toch best gek op de boerin was geworden, werd aangeslagen naar huis gestuurd. Het programma heeft hem nu wel iets leuks opgeleverd, want hij wordt overladen met brieven en pakketjes van potentiële nieuwe liefdes.

"Je wordt echt blij als je zo’n mooie brief leest"

Op de site van Boer zoekt Vrouw vertelt hij dat hij diep geraakt is door het lieve gebaar van al die vrouwen: "Het doet echt wel wat met je. Je wordt echt blij als je zo’n mooie brief leest." Ruud klom in de pen voor Michelle, maar nu zijn de rollen omgedraaid. "Er zijn zoveel vrouwen die hun ziel en zaligheid erin hebben gestopt. Dat is echt bijzonder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt Vrouw-Harrold zit weer op een roze wolk

Ruud had nooit verwacht dat hij zelf brieven zou ontvangen, maar heeft met zijn mooie blauwe ogen heel wat vrouwenharten sneller doen kloppen. "Ik dacht dat de aandacht de maandag na de uitzending afgelopen zou zijn, dat ik dan mijn normale leven weer zou oppakken. Maar integendeel! Toen begon het pas eigenlijk, haha!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De 3 gênantste momenten uit Boer zoekt Vrouw

Helaas heeft Ruud nog geen tijd gehad om alle brieven te lezen. "Maar tussen de brieven die ik wel heb gelezen, zitten echt wel wat leuke dames." Hoe hij het allemaal gaat aanpakken, weet hij nog niet.

Op dit moment heeft Ruud wel contact met een leuke vrouw, maar het is nog niet heel erg serieus. "Ik heb wel wat leuke gesprekken met een dame lopen, maar echt daten kan ik het nog niet noemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen van Poorten maakt Boer zoekt Vrouw met truckers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!