Beeld © The voice of Holland

Mariëlle doet emotionele auditie in The Voice

16 november 2018 22:30

Compleet gehuld in The Voice-rood komt de 24-jarige Mariëlle Studio 24 binnen. Maar hoewel de lady in red opgewekt overkomt, schuilt er een heftig verleden achter haar glimlach. En dat leidt tot een indrukwekkende auditie.

Als presentatrice Wendy de zenuwachtige Mariëlle voor haar auditie spreekt, blijkt dat ze een bijzonder nummer voor haar opreden heeft uitgekozen: Ik Voel Mij Zo Verdomd Alleen van Ciske De Rat. "Dat is echt wie ik ben en wat ik ken van vroeger", legt ze uit. 

Het nummer is zeker ook van toepassing op haar eigen leven, aangezien ze al op jonge leeftijd alle twee haar ouders is verloren. Mariëlle was slechts twee jaar toen haar moeder overleed. Haar vader was in die tijd haar steun en toeverlaat, totdat ook hij overleed. "Dat kwam heel plotseling, hij was niet ziek. Hij heeft een hartaanval gehad. Misschien een gebroken hart", aldus de zangeres. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ex Lange Frans wil met Lil' Kleine knokken in Boxing Stars

Nu ze bijna 25 is, vindt de kandidaat het eindelijk tijd om meer van zichzelf te laten zien. The voice of Holland gaat haar daarbij helpen. "Volgens mij is dit helemaal jouw moment", steunt Wendy haar. 

Als Mariëlle begint met zingen is het dan ook muisstil in de studio. De vierkoppige-jury is even in de war van haar muziekkeuze, maar al snel is Waylon om. Hij drukt als eerste, maar ook Lil' Kleine en Ali B draaien enthousiast om. Yes! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nederland stemt massaal af op The Voice

Lil' Kleine vindt het vooral ontzettend leuk en gewaagd dat ze zo'n ander nummer gekozen heeft. Hij wil haar dan ook dolgraag in zijn team. "Kom bij de enige echte Ciske De Rat in het team", roept het Amsterdamse schoffie in hem. En het praatje lijkt te werken, want Lil' Kleine mag zich vanaf nu officieel de coach van Mariëlle noemen.

Niets meer missen van The voice of Holland? Kijk dan elke vrijdag rond de klok van half negen naar RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!