Beeld © MTV

Teen Mom Farrah Abraham doet mee aan Ex On The Beach

16 november 2018 21:40

Het is weer tijd voor ingewikkelde driehoeksverhoudingen, onbeantwoorde liefdes en een heleboel tranen in een gloednieuw seizoen van Ex On The Beach USA. En deze reeks is er een bijzondere deelnemer van de partij, namelijk niemand minder dan voormalig Teen Mom-ster Farrah Abraham!

De geruchten gingen al tijdje, maar in een korte teaser voor het nieuwe seizoen is ze dan toch écht te bewonderen. En hoe! Met haar opvliegende karakter is het wachten totdat de bom barst, en dat lijkt al snel te gebeuren...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Farrah Abraham bekent schuld voor mishandeling

Wie we sowieso ook terug gaan zien het aankomende seizoen is haar ex-liefje Simon Saran. De voormalig tortelduifjes waren voor twee jaar samen en gingen na een ingewikkelde knipperlichtrelatie in april van 2017 definitief uit elkaar. Echt netjes ging dat niet, zo beschuldigde de realityster haar ex ervan dat hij haar alleen maar gebruikte voor het geld en de bekendheid. Dat kan maar een ding betekenen voor het programma: drama, drama drama!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

MTV ontslaat Teen Mom Farrah Abraham

Op 20 december is de eerste aflevering van Ex On The Beach in Amerika te zien. Wanneer het in Nederland te zien zal zijn is nog is nog niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!