Beeld © ANP

Dionne Stax en Maxim Hartman reageren op boezem ophef

17 november 2018 15:51

Dionne Stax en Maxim Hartman hebben beiden gereageerd op de ophef die is ontstaan door de uitzending van Pauw. Maxim besprak daarin uitgebreid de borsten van de presentatrice.

"Het is met een sisser afgelopen"

Op Twitter laat Dionne zich niet kennen en reageert ze op het commentaar van de tv-maker.

Ook Maxim Hartman reageert op de ophef. "Het is met een sisser afgelopen. Ik werd licht verkeerd begrepen. Vind ook zeker niet dat vrouwen niet sexy mogen zijn of in burka zouden moeten presenteren. Maar dat het afleidt staat buiten kijf. Niet alleen veel mannen maar gelukkig ook veel vrouwen bevestigen dit", aldus de tv-maker aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechter bepaalt: vriend Dionne Stax verliest van paparazzi

Maxim was vrijdagavond te gast in de talkshow om de tv-momenten van afgelopen week te bespreken. Daarin had de tv-maker wel een heel opvallend tv-moment gekozen. “Ik heb als man moeite om me te concentreren. Haar borsten lijken wel steeds groter elke week. Ik wil niet antifeministisch overkomen, een vrouw mag zich kleden zoals ze wil, maar het leidt wel af als je zulke strakke truitjes draagt en je hebt zulke volle bollen. Het kan ook ietsje minder”, aldus Maxim in de uitzending van Pauw.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!