Beeld © RTL

Temptation-verleidster maakt opwachting in Ex On The Beach

19 november 2018 09:51

Ex On The Beach: Double Dutch is terug, en hoe! Gisteravond was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien bij MTV en terwijl we genoten van alle drama en romantiek viel ons op iets. Of beter gezegd: iemand... In de eerste minuut spotten we namelijk niemand minder dan Temptation Island-verleidster Yasmine!

Als de eerste aflevering een voorproefje is voor het aankomende seizoen, dan wordt het nog een wilde rit! Helemaal omdat niemand minder dan Yasmine deze reeks haar opwachting maakt. In de allereerste minuut zien we wat ons dit seizoen allemaal te wachten staat en daar komt ook ineens Temptation-verleidster Yasmine voorbij. Ze is niet zomaar even in beeld, maar de camera weet haar vast te leggen terwijl ze en tête-à-tête heeft met een van de boys. Oeh la la!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom Farrah Abraham doet mee aan Ex On The Beach

Haar gezicht komt niet duidelijk in beeld, maar de bekende tatoeages zeggen genoeg! Kijk zelf maar:

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit zijn de nieuwe deelnemers van Ex on the Beach: Double Dutch

De Vlaamse Yasmine was te zien als verleidster in Temptation Island 2018, waar ze vooral met Kevin optrok. Toch is ze nooit met een van de heren de koffer ingedoken. We zullen zien of dat bij Ex On The Beach: Double Dutch wel gaat gebeuren.

Ex On The Beach: Double Dutch is elke zondag om 22:00 te zien bij MTV.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!