Beeld © Instagram @rosannavoorwald

Temptation-Rosanna: 'Ik sla Fabiola tot moes'

19 november 2018 21:39

Fabiola heeft Rosanna uitgedaagd om het gevecht aan te gaan in Boxing Stars. De twee kunnen elkaar nog steeds niet luchten of zien na Temptation Island VIPS. Fabiola daagt Rosanna via Instagram uit om te gaan vechten in de ring. En Rosanna? Die heeft haar woordje wel klaar.

"Zij is nog helemaal in love met Niels. Daarom wil ze tegen mij vechten"

Via een kleine Q&A vraagt Fabiola haar fans via Instagram om vragen in te sturen. Eén fan vraagt aan de verleidster of zij en Rosanna elkaar nog steeds haten. Hierop reageert Fabiola: @Boxingstarsnl "Kom maar op zeg ik". Rosanna reageert bij RTL Boulevard: "Zij is nog helemaal in love met Niels. Daarom wil ze tegen mij vechten. Ik zou best wel tegen haar in de ring willen staan, kom maar op. Ik sla haar tot moes."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niels en Rosanna schitteren in zoete trouwvideo

Toch lijkt die bokspartij niet door te gaan. De blondine heeft daar haar redenen voor, vertelt ze aan RTL Boulevard: "Zij wil denk ik vechten tegen mij, ik heb haar nooit uitgedaagd. Boksen is niet mijn ding. Ze haat mij blijkbaar. Ik heb geen haat tegen haar. Ik mag haar niet, maar zij komt continu aandacht zoeken. Fabiola is echt aandachtsgeil, ze wil op televisie komen. Maar Niels wil sowieso niet dat ik ga vechten. Boxing Stars heeft mij benaderd, en ook Niels voor dat hele gedoe met Alex, maar hij wil niet dat wij gaan vechten. Hij houdt daar niet van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Rosanna gaat voor derde boobjob

Onlangs werd bekend dat Rosanna voor haar derde borstvergroting gaat. Ook dat is een reden om niet tegen Fabiola te boksen: "Aangezien ik in januari voor mijn borsten ga en ik dan nog moet herstellen, is het niet mogelijk."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!