Beeld © The voice of Holland

Is dit de onverslaanbare winnaar van The voice of Holland?

20 november 2018 08:24

De 29-jarige Patricia van Haastrecht weet met haar optreden coach Waylon diep te raken. En hij is niet alleen! Inmiddels heeft haar verpletterende auditie al meer dan een miljoen views op YouTube! Wauw!

Als de blondine het nummer Rise Up van Andra Day inzet is de normaal zo gebekte jury er even stil van. "O, wat mooi", zucht Ali terwijl hij razendsnel op de rode knop druk. Waylon volgt al snel zijn voorbeeld en ook Lil' Kleine kan niet omgedraaid blijven zitten. 

Het nummer bezorgt iedereen in de studio kippenvel en de vier coaches willen haar dan ook allemaal dolgraag in hun team verwelkomen. Maar er is er maar eentje die het geluk heeft, en dat is Waylon!

Miniatuurvoorbeeld

Doe mee:

TEST: Hoe ver zou jij komen in The voice of Holland?

Maar publiekslieveling Patricia moet oppassen, want ook rapper Ginger is favoriet en tikt bijna miljoen views aan. Met zijn bijzondere versie van het nummer Treur Niet (Ode Aan Het Leven) weet hij hoge ogen te gooien. Lil' Kleine kan het na het luisteren van zijn nummer zelfs amper drooghouden. "Ik zeg je eerlijk ik heb tranen en ik heb kippenvel man", terwijl hij een traantje wegpinkt. "Echt serieus, wauw." 

Ginger heeft het nummer speciaal geschreven voor zijn vader, die recent te kampen heeft met een hersenbloeding. Rappen is nu zijn uitlaatklep geworden. 

Meer The voice of Holland? Kijk dan elke vrijdag om 20:30 naar RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk haalt uit naar Lil' Kleine in The voice of Holland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!