Sylvie Meis Beeld © ANP

Dramatische kijkcijfers voor nieuwe tv-show Sylvie Meis

22 november 2018 15:12

Sylvie Meis wordt vandaag neergesabeld in de Duitse pers. Haar programma Sylvies Dessous trok gisterenavond slechts 1,4 miljoen kijkers en is daarmee voor Duitse begrippen een regelrechte flop te noemen.

"Maar ik ga ook op zoek naar de nieuwe Sylvie, en ik kun je vertellen, er zijn heel veel mooie, sexy meiden"

In Sylvies Dessous Models gaat Sylvie Meis samen met visagiste Serena Goldenbaum en haar manager Marina Coburger op zoek naar het perfecte lingeriemodel voor Meis Enterprise. Voor het programma reisde de presentatrice af naar Parijs en Ibiza, zodat ze ook 'een andere kant' van zichzelf kan laten zien aan het televisiekijkend publiek.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Nieuwe filmrol voor Sylvie Meis

Syl kondigde de show onlangs nog groots aan via Instagram. "Kijk en zie mij zoals je me niet eerder zag. Mijn zakenleven en veel privémomenten. Maar ik ga ook op zoek naar de nieuwe Sylvie, en ik kan je vertellen, er zijn heel veel mooie, sexy meiden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Sylvie Meis slaat terug: 'Er is intense slechtheid getoond'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Sylvie Meis sleept ex-vriendin Sabia voor de rechter

De kijker zit blijkbaar niet te wachten op de avonturen van de onderneemster. Sylvies Dessous Models trok een schamele 1,4 miljoen kijkers en daarmee valt het programma uit de lijst van de 30 meest populaire programma's van de Duitse televisie.

Meedia.de geeft het ex-liefje van Rafael van der Vaart nog een trap na door te zeggen dat een programma 'normaal gesproken veel beter scoort op tijdslot van 20.15.' 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!