Beeld © The voice of Holland

Anouk voor het eerst razend enthousiast over auditie The Voice

23 november 2018 22:20

Coach Anouk staat toch wel een beetje bekend als de kritische tak van de vierkoppige-jury van The voice of Holland. Maar als de 23-jarige Raigny begint met zingen, smelt de ijskoningin stukje bij beetje. Eindelijk.

"Ik had gelijk zoiets van dat is echt heel nice"

Anouk twijfelt geen moment en drukt na een paar seconden al voor de frisse jongen. Raigny zingt al jaren in de kerk, en heeft daarom al de nodige ervaring. Daar is Anouk duidelijk van onder de indruk. Als hij het nummer Parijs inzet, is coach Anouk al na de eerste regel om. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

TEST: Hoe ver zou jij komen in The voice of Holland?

Ze geniet overduidelijk van het optreden en gaat er helemaal in op. Lang blijft ze het enige jurylid dat gedrukt heeft, maar dan grijpt ook Waylon zijn kans. Maar daar trekt Anouk zich niets van aan, ze is helemaal gek van de zanger.

"Ik vind dat je een super mooie stem hebt", spreekt de normaal zo strenge Anouk enthousiast. "Je klank is heel erg mooi. Ik had gelijk zoiets van dat is echt heel nice. (...) Het lijkt mij heel leuk om met jou aan de slag te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Ouch:

Anouk haalt uit naar Lil' Kleine in The voice of Holland

Toch moet hij haar teleurstellen, want hij gaat ondanks alle lovende woorden tóch voor Waylon. "Weet je, ik kies gewoon voor een man", verkondigt hij terwijl hij naar zijn kersverse coach Waylon loopt.

The voice of Holland zie je elke vrijdag om 20:30 bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!