Beeld © Linelle Deunk

BzV-Janneke: 'Waarom heeft Marnix mij gekozen?'

26 november 2018 13:29

Ruim 3,6 miljoen kijkers zagen zondagavond hoe ongemakkelijk de situatie tussen Boer zoekt Vrouw-Marnix en zijn Janneke eindigde. De hoop op een romantische liefde doofde snel gedurende de aflevering. Simpelweg omdat 'de drie V's' er niet zijn. Janneke vertelt waarom zij denkt dat het niks is geworden tussen de twee.

"Ik kreeg niet het gevoel dat hij zijn best deed om mij te leren kennen"

En die drie V's staan volgens Marnix voor vuurwerk, vlinders of verliefdheid. Helaas pindakaas voor Janneke, die nog wel even hoop bleef houden, was het voor Marnix duidelijk einde verhaal. 

In de terugblik-video kijkt Janneke terug op haar avontuur en vertelt ze dat ze zich wel eens heeft afgevraagd waarom Marnix eigenlijk voor haar heeft gekozen: "Ik kreeg niet het gevoel dat hij zijn best deed om mij te leren kennen, of überhaupt zijn best deed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt vrouw-citytrip scoort

Wanneer Janneke tijdens de citytrip weer eens begint over haar gevoelens, blijft Marnix angstvallig stil. Marnix verwacht wellicht te veel van Janneke en zij vindt zelf dat ze op een leeftijd zijn waarop het dieper moet gaat dan vlinders en vuurwerk. "Ik denk dat we allebei op zoek waren naar iets anders. Ik denk dat dat het was, waardoor er op dat moment vanuit die klik verder niets groeide."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De stelletjes van Boer zoekt Vrouw: blijven ze bij elkaar?

Ook het afscheid na de citytrip voelt een beetje vreemd voor de krullebol. "Het was ineens klaar. En dat was niet makkelijk, ik vond het wel lastig om dan weer alleen daar weg te lopen." En dat het niets is geworden tussen haar en Marnix? "Dat is jammer, maar dat is oké. Dat was het dan toch niet. Op zoek naar iets anders, dan maar." De hele video kun je hier bekijken.

Aanstaande zondag zullen we zien hoe het nu met Marnix gaat. Zou hij inmiddels de liefde hebben gevonden?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt Vrouw-Ruud overladen met liefdesbrieven

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!