Beeld © MTV

First Dates-Angelica te zien in Ex on the Beach

26 november 2018 20:20

Als jij ook Ex on the Beach kijkt, valt het je misschien op dat Angelica al een beetje een bekende in de televisiewereld is. De blondine is namelijk eerder al verschenen in First Dates op BNNVARA. Ze maakt in elk geval opnieuw een onuitwisbare indruk.

De 20-jarige Angelica is zelfs niet één, maar al twee keer te zien geweest in het populaire datingprogramma. Op 22 oktober zien kijkers haar voor het laatst daten met ene Tommie. En die date had volgens de vele Twitteraars niet heel veel diepgang.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Mezdi in Ex on the Beach'

Angelica laat zich ook in Ex on the Beach opnieuw van haar beste kant zien. Ze is op het eiland aangekomen als de ex van Diaz. Na het onschuldige blind daten is het dus nu tijd voor verleiden, verleiden en nog eens verleiden. Dat belooft veel drama! Angelica denkt het hart van haar ex weer veroverd te hebben, maar daar denkt hij zelf anders over. Hij vertelt de andere jongens op het eiland dat hij Angelica kent van een stapavond in Rotterdam en dat een slaapplaats in de stad eigenlijk wel handig is. Ouch! Wij zijn benieuwd hoe het gaat aflopen. Kijkers hebben in ieder geval hun mening al gegeven via Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wow! Zo zag je Lena uit Ex On The Beach nog nooit

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleidster maakt opwachting in Ex On The Beach

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!