Beeld © Ruud Janssen

WIN: Het luisterboek Kwaad Bloed van GTST's Janine Elschot

27 november 2018 18:06

Goede Tijden, Slechte Tijden-personage Janine Elschot, gespeeld door Caroline de Bruijn, heeft een luisterboek gelanceerd: Kwaad Bloed. En dat boek is vanaf vandaag beschikbaar!

Om dat te vieren maak je bij RTL Boulevard kans op een Storytel-pakket ter waarde van 120 euro. Met hierin een halfjaarabonnement, powerbank en koptelefoon. Zodat je naast het boek Kwaad Bloed van Janine Elschot nog veel meer boeken kunt beluisteren de komende tijd. 

In totaal geven wij vijf keer een Storytel-pakket weg. Kans maken? Beantwoord dan de prijsvraag hieronder en laat je gegevens achter. Je hebt tot en met zondag 2 december 22.00 uur. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline de Bruijn peinst niet over vertrek uit GTST

Dinsdagavond is in Goede Tijden, Slechte Tijden de boeklancering van Janine's Kwaad Bloed te zien. Extra bijzonder is dat het luisterboek binnenkort ook gevolgen heeft voor bepaalde personages in Meerdijk. Spannend!

Voor kijkers van de serie die ook het luisterboek luisteren, speelt vraag welke personages hiermee te maken krijgen, en belangrijker nog, voor welke gebeurtenissen uit Kwaad Bloed de personages moeten vrezen.

De thriller gaat over vier oud-vrienden die na jaren weer bij elkaar worden gebracht nadat zij allemaal een rode envelop op de deurmat vinden. Al snel worden hun rustige levens hierdoor overhoop gegooid. Het boek van Janine zet vervolgens Meerdijk op zijn kop wanneer, net als in het luisterboek, enkele GTST-personages ook een rode envelop ontvangen. Als er dan ook nog iemand in het boek wordt vermoord, is natuurlijk de zenuwslopende vraag welke geliefde Meerdijker hetzelfde lot treft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!