Beeld © Het Rotterdam Project

Beau krijgt de volle laag in Het Rotterdam Project

28 november 2018 09:16

In het tv-programma Het Rotterdam Project helpt Beau vijf Rotterdamse daklozen om van de straat te komen. En dat is een heftige strijd, ook voor de presentator zelf. Zo krijgt hij in de aflevering van gisteravond zelfs stank voor dank. Letterlijk!

In Het Rotterdam Project volgt Beau vijf aan de grond genagelde Rotterdammers die hun leven weer op de rit proberen te krijgen. Eén van hen is tienermoeder Stefanie, die het de afgelopen jaren niet makkelijk heeft gehad. Gelukkig zorgt Beau weer voor een beetje positiviteit in haar leven en bezorgt hij haar zelfs een baan! Maar terwijl Stefanie wordt ingewerkt en de kneepjes van het vak leert, gaat het helemaal mis...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Het Rotterdam Project trekt 1,2 miljoen kijkers

Beau helpt de tienermoeder uit de brand door op haar zoontje te passen, maar wat laat het ventje nu achter op de schoot van Beau? Een volle luier!

"Wat heb je nou gedaan? Je hebt alles over mij heen gepoept", giert Beau het uit als hij tot de ontdekking komt dat hij volledig onder de poep zit. Tja, je weet wat ze zeggen: een ongeluk zit in een klein hoekje.

Benieuwd hoe de nieuwe baan van Stefanie bevalt? Kijk dan volgende week dinsdag weer naar Het Rotterdam Project om 21.30 uur bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!