Gert Verhulst Beeld © ANP

Misstap met Josje bracht Gert Verhulst en liefje dichter bijeen

28 november 2018 14:06

In Story doet Gert Verhulst een boekje open over de relatiepauze die hij en zijn vriendin Ellen enkele jaren geleden namen. Dit gebeurde nadat Gert gevoelens had gekregen voor voormalig K3-zangeres Josje Huisman. “De manier waarop wij die relatiepauze hebben overleefd, bewijst gewoon dat we voor eeuwig samen horen", aldus de Vlaamse mediamagnaat.

"Maar ik wil de mannen de kost niet geven die een zijstap maken. Al kunnen die dat in het geheim doen en komt niemand het te weten"

Gert Verhulst leert zijn liefje Ellen kennen in de zomer van 2007 wanneer hij een koffietje gaat drinken in een restaurantje op de zeedijk van Blankenberge. Ze raken aan de praat en zijn inmiddels al zo'n elf jaar samen. “Ellen is heel nuchter. Ze verliest zich niet in dat mediacircus en dat vind ik heel belangrijk. En daarnaast is ze natuurlijk ook heel lief, knap en slim”, vertelt Gert in Story.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Zoon Gert Verhulst is dé nieuwe hunk van Vlaanderen

Gert heeft in Ellen zijn grote liefde gevonden, zo legt hij uit in het blad. Zelfs zijn drukke werkschema neemt de blondine voor lief. “Het is niet evident voor Ellen als ik zes weken op de boot zit voor ‘Gert Late Night’. Maar ik heb haar nog nooit horen klagen. We maken ook nooit ruzie, waardoor ik op privévlak geen stress heb. Zalig! Ellen en ik zijn de beste maatjes. We houden van dezelfde dingen: wandelen en lekker eten.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Gert Verhulst rijdt fietser aan

Toen Gert verliefd werd op Josje Huisman leek het er even op dat het definitief gedaan zou zijn tussen Ellen en Gert. Toch kwam alles weer goed tussen de tortelduifjes. “Dat komt in de beste families voor. Alleen komt dat bij ons in de pers en lijkt dat heel spectaculair. Maar ik wil de mannen de kost niet geven die een zijstap maken. Al kunnen die dat in het geheim doen en komt niemand het te weten.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Zoon Gert Verhulst strikt K3-zangeres

Gert en Ellen hebben de relatiecrisis weten te overleven en hun liefde lijkt nu sterker dan ooit tevoren. “De manier waarop wij die relatiepauze hebben overleefd, bewijst gewoon dat we voor eeuwig samen horen, en daar ben ik ook van overtuigd. Maar als ze het morgen afbolt, dan is ze weg natuurlijk. Het gevaar schuilt altijd waar je het niet verwacht.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!