Chazia Mourali Beeld © ANP

Chazia Mourali terug op de buis met De Zwakste Schakel?

28 november 2018 16:47

Chazia Mourali ziet het helemaal zitten om de iconische tv-quiz De Zwakste Schakel weer nieuw leven in te blazen. "Als ze me morgen zouden vragen, zou ik het weer doen", vertelt de roodharige presentatrice in een interview met De VARAgids.

“Laten we even voorop stellen dat ik De Zwakste Schakel enig vond om te presenteren"

Chazia Mourali zegt dat ze het geweldig vond om De Zwakste Schakel te presenteren. “Het was een programma met sarcasme, ironie en een knipoog. Ik denk dat mensen heftiger reageren op vrouwen die afwijken van de norm en het nette vrouwenbeeld. Helemaal in een uitvergrote rol die ik toen vertolkte.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Chazia Mourali vecht tegen de tranen in RTL Late Night

De presentatrice zegt nog altijd te hopen op een comeback van het ooit zo succesvolle RTL 4-programma. “Laten we even voorop stellen dat ik De zwakste schakel enig vond om te presenteren. Als ze me morgen zouden vragen, zou ik het weer doen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Chazia Mourali koopt appartement in Amsterdam

Chazia denkt dat ze anno 2018 bedolven zou zijn onder de kritiek vanwege haar bitchy houding in De Zwakste Schakel. “Ik ben blij dat toen ik De Zwakste Schakel presenteerde er nog geen Twitter bestond", concludeert ze dan ook lachend in De VARAgids.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!