Jeffrey Wammes Beeld © ANP

Jeffrey Wammes wil meedoen aan Dance Dance Dance

28 november 2018 17:02

Jeffrey Wammes heeft de smaak van het televisiemaken te pakken. De oud-turner zegt na zijn Adam Zkt. Eva VIPS-avontuur het ook wel te zien zitten om de voetjes van de vloer te gooien in het programma Dance Dance Dance.

"Als ze mij daar ooit voor vragen, zal ik gelijk ja zeggen"

In Privé vertelt Jeffrey Wammes maar wat graag mee te doen aan Dance Dance Dance. “Ik vind Dance Dance Dance een erg leuk programma. Als ze mij daar ooit voor vragen, zal ik gelijk ja zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Jeffrey Wammes vast in hotel Las Vegas

Jeffrey zegt alles te willen geven voor het programma. “Het lijkt mij een enorme uitdaging. Ik ben niet de beste danser, maar erg lenig, wat helpt. In Las Vegas heb ik moeten leren dansen, wat me niet slecht afging. Dus laat ze maar komen voor Dance Dance Dance.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Turner Jeffrey Wammes naar Cirque du Soleil

Momenteel is de 31-jarige Jeffrey druk zoekende naar wat hij nou eigenlijk wil gaan doen nu zijn sportcarrière tot het verleden behoort. “Ik heb bij de Johan Cruyff Foundation de opleiding sportmarketing en economie gedaan. Alleen weet ik nog niet precies wat ik hiermee wil."

Vervelen doet hij zich echter niet: "Op dit moment volg ik ook een cursus personal training. Het lijkt mij leuk om jonge mensen op te leiden in de sportwereld, zoals turnen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Adam Zkt. Eva VIPS draait vooral om echte liefde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!