Beeld © YouTube-kanaal Michella Kox

Michella Kox gaat Jessie Jazz Vuijk een grote bos bloemen sturen

29 november 2018 09:10

Michella Kox zat gisteren gillend voor de televisie toen ze zag dat haar rivaal Amanda Balk het Boxing Stars-gevecht verloor van Jessie Jazz Vuijk. In video op haar Youtube-kanaal met de nietsverhullende titel 'Slopen doe je zo, thanks Jessie Jazz!' legt ze uit wat er precies speelde tijdens haar deelname aan het programma.

"Jij bent voor mij een soort van God geworden"

In de video is te zien hoe Michella Kox door de kamer danst van blijdschap: "We hebben een winnaar!" Jessie Jazz Vuijk nam het gisteravond op tegen Amanda Balk die eerder won van Michella. Amanda werd flink afgestraft door de blondine. "Dit moest gebeuren, karma!", aldus Mies.

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox haalt uit naar Temptation-Rosanna en Amanda Balk

De realityster wil Jessie zelfs persoonlijk bedanken voor het nederlaag van Amanda: "Jessie, ik ga je de beste bos bloemen ooit sturen." En ze gaat nog verder. "Jij bent voor mij een soort van God geworden, een soort van Jezus, Maria, Boeddha. Als er een beeld van jou is, wil ik 'm graag kopen. Want jij hebt gedaan wat ik moest doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox moest overgeven van de spanning voor boks-duel

Michella is ontzettend blij met deze uitkomst van het Boxing Stars-gevecht, omdat ze nog een appeltje te schillen had met Amanda. De twee hadden acht jaar geleden ruzie in een realityprogramma en zouden het nu écht uitvechten in de ring. Na een lange training raakte de Arnhemse realityster geblesseerd, iets dat haar kansen aanzienlijk verminderde.

Maar dat was nog niet het ergste: Michella wisselde van trainer. Mies vertelt dat na wat financieel getouwtrek, haar oude trainer Amanda inlichtte over de blessure. Toen ze dit te horen kreeg, was Michella doodsbang voor de wedstrijd. Toch besloot ze het gevecht aan te gaan, maar na de eerste ronde gooide ze de handdoek, of in dit geval sigaret, in de ring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michella Kox reageert op haar 'gevecht' met Amanda

Amanda ging door naar de halve finale waar ze oog in oog met Jessie Jazz kwam te staan en verloor.

Bekijk de hele video van Michella hier:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!