Beeld © RTL

Staande ovatie voor 19-jarige Lyall in The Voice

30 november 2018 22:40

Als de 19-jarige Lyall begint aan zijn auditie valt de vierkoppige jury van The voice of Holland bijna van zijn stoel. Wat een stemgeluid!

"Wauw, zo jong en zo mooi"

De jonge gozer is slechts negentien jaar, maar toch heeft hij geen last van zenuwen. Zingen zit namelijk in zijn bloed. Al vanaf kinds af aan doet hij niets liever. Hij gaat al zolang dat hij kan herinneren naar de kerk, en heeft zelfs een eigen band met mensen van de kerk. Maar nu is het zijn tijd om te shinen en gaat hij het solo proberen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is dit de onverslaanbare winnaar van The voice of Holland?

Lyall hoopt op vier omgedraaide stoelen, maar dat zijn auditie zo'n doorslaand succes is had hij niet durven dromen. Al bij de eerste noten van het prachtige nummer Lay Me Down van Sam Smith drukken alle vier de coaches op de felbegeerde rode knop. De jonge zanger zingt het nummer feilloos en de coaches zijn dan ook zwaar onder de indruk. Ali B en Waylon geven hem zelfs een staande ovatie.

"Kippenvel man bro", spreekt Ali lovend na het optreden. "Wauw, zo jong en zo mooi." Ook Waylon biecht op het volledige nummer kippenvel te hebben gehad en Lil' Kleine noemt het zelfs een eer om met hem te werken.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Is dit de onverslaanbare winnaar van The voice of Holland?

De jury vecht dan ook om jongen in hun team te krijgen, maar er is er maar eentje die het voor elkaar krijgt: Anouk. Zij weet met haar eerlijkheid Lyall te overtuigen voor haar te kiezen.

Meer van The voice of Holland? Kijk dan elke vrijdag om 20:30 naar RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!