Beeld © ANP

Voormalig GTST-acteur Dave Mantel overleden

2 december 2018 12:54

Dave Mantel is zaterdagochtend 1 december op 37-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn directe omgeving via zijn Instagram. De acteur werd bij het grote publiek bekend door de rol van Menno Kuiper in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Dave Mantel is op zaterdagochtend 1 december 2018 plotseling op natuurlijke wijze overleden. Zijn partner Dapheny en zijn familie vragen rust voor de komende dagen. 

37-jarige acteur Dave Mantel plotseling overleden

04:59

Dave Mantel was in de periode 2013-2014 te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij speelde de rol van rechercheur Menno Kuiper, de echtgenoot van Lucas Sanders. Het soaphuwelijk van Lucas en Menno ging de boeken in als het eerste homohuwelijk in de Nederlandse soapgeschiedenis.

Nadat hun relatie op de klippen liep door toedoen van de losse handjes van Menno vertrok hij naar Duitsland om daar een nieuw bestaan op te bouwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Dave Mantel beleeft première met Bodyguard

Naast Goede Tijden, Slechte Tijden was Dave ook te zien in De Spa, The Passion, Onderweg Naar Morgen en Dokter Tinus. De laatste jaren was hij ook veel te zien op de planken. Zo speelde hij de rol van Frank Farmer in The Bodyguard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Dave Mantel is van de stoere-mannenrollen

Dave was al drie jaar samen met zijn vriendin Dapheney Oosterwolde. Afgelopen zomer maakten Dave en Dapheney bekend te gaan samenwonen. De twee vertelden samen een prachtig stulpje te hebben gekocht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Dave Mantel verlaat GTST

Dave is 37 jaar geworden.