Beeld © GTST

Ferry Doedens reageert op overlijden GTST-man Dave

02 december 2018 17:04

Acteur Dave Mantel is zaterdagochtend 1 december op 37-jarige leeftijd overleden. De jonge acteur speelde in de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden de man van Ferry Doedens. Die reageert vandaag geschokt op het nieuws.

"Woorden schieten te kort en ik kan t nog niet geloven"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Collega's geschokt door overlijden Dave Mantel

In de post kijkt Ferry terug op de tijd dat hij en Dave samen hebben gewerkt. "2 jaar lang hebben we intens met elkaar samen gewerkt met liefde maar soms konden we elkaar ook in de haren vliegen. We hebben fantastische dingen mogen spelen in GTST en in The Bodyguard en daar ben ik je dankbaar voor."

Ferry laat weten al even geen contact meer met Dave te hebben gehad. "Ook al spraken we elkaar niet vaak. T blijft bizar. Maak ze gek daarboven. Ik heb er geen woorden voor. Familie en vrienden enorm veel sterkte gewenst."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Acteur Dave Mantel overleden

Van 2013 tot 2014 speelde Dave Mantel in GTST. In de serie krijgt hij een relatie met Ferry Doedens. Uiteindelijk trouwden de twee zelfs, wat leidde tot het eerste homohuwelijk in de populaire serie. In totaal keken er ruim 2 miljoen mensen naar de aflevering met het huwelijk begin 2014.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!