Beeld © Linelle Deunk/KRO-NCRV

Marian vond het moeilijk om naar Boer zoekt Vrouw te kijken

3 december 2018 08:03

De zoektocht in Boer zoekt Vrouw leverde boer Jaap geen match op. Hij koos voor Marian, maar het is helaas niks tussen de twee geworden. Op de site van het programma laat Marian weten dat ze het moeilijk vond om de beelden van haar en Jaap terug te zien.

"Ik vond het soms best moeilijk om de beelden te zien, omdat de emoties dan weer boven komen"

Marian vertelt dat ze Jaap nog steeds een leuke man vindt. "Dus ik vond het soms best moeilijk om de beelden te zien, omdat de emoties dan weer boven komen." Toch zorgden de beelden er ook voor dat ze alle goede momenten met de boer opnieuw beleefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marian viel al eens eerder voor een Boer zoekt Vrouw-kandidaat

Marian vindt het natuurlijk jammer dat het tussen haar en Jaap niks is worden. "In de realiteit blijken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen.” Wel heeft ze genoten van hun tijd samen en de dingen die ze beleefd hebben.

Ze is na de korte romance met Jaap niet op zoek naar een nieuwe liefde. "Maar als er een leuke man op mijn pad komt, zeg ik natuurlijk geen nee!" Wel hoopt Marian dat de boer snel de liefde van zijn leven tegenkomt. "Ik gun Jaap zijn liefde, want het is een leuke man en hij wil zo graag een vrouw dus ik hoop dat dat lukt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het nu met de afgewezen BzV-Petra en Bertine?

In Boer zoekt Vrouw was gisteren te zien hoe Jaap in zijn eentje aankwam bij de laatste aflevering.

Oh nee! Boer zoekt Vrouw-Jaap en Marian zijn uit elkaar

05:11

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!