Beeld © MTV

Ruzie in Ex on the Beach loopt volledig uit de hand

3 december 2018 10:54

Het gaat er heet aan toe in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Niet alleen de mannen zijn op zoek naar een gewillige prooi om hun klauwen in te zetten. Gister doken ook de dames op elkaar. Létterlijk. 

Als de 19-jarige Lena opvangt dat Stacy slecht over haar praat, is ze in alle staten. Wanneer ze ook nog eens te horen krijgt dat haar rivale haar vergelijkt met een Fiat Panda, is ze not amused. Ondanks dat Lena het bloed van Stacy wel kan drinken, gaan de dames gewoon verder met het plannen van een speciaal verjaardagsfeestje voor de jarige Robin. Toch zorgt de woordenwisseling tussen Stacy en Lena wel voor een donkere wolk boven alle feestelijkheid. En als dan nieuweling Renan besluit Lena zonder pardon als grap in het water te duwen, is de drama onvermijdelijk.

Lena is woedend op de actie van Renan en zoekt iemand om haar agressie op af te reageren. Alsof het stoom al niet uit Lena's oren kwam, tipt huisgenootje Angelica tot overmaat van ramp ook nog dat ze gehoord heeft dat Stacy jaloers op haar is vanwege de date met Robin. En dan barst de bom pas écht. Volg je het nog? Dra-ma. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Ex on the Beach-Brody heeft eigenlijk een heel andere naam

Lena aarzelt geen moment en zoekt de confrontatie op. Volgens Stacy is ze helemaal niet jarloers en had ze Robin al makkelijk in haar bed kunnen krijgen. "Hij zit hier de hele tijd met een een condoom rond te zwaaien van: 'Alsjeblieft neuk mij', daarom is hij tussen iedereen aan het stoken", begint Stacy zichzelf te verdedigen tegenover de woedende Lena. Maar kans om haar verhaal af te maken krijgt ze niet, want halverwege haar betoog wordt ze bruut aangevallen door Lena. En het gaat er hard aan toe, kijkt zelf maar!

Miniatuurvoorbeeld

Oeh la la:

Oude vlam Viktor spoelt aan in Ex on the Beach

Toch hebben de meiden geen spijt van hun actie. "Ik hoop dat ze wel wat haren kwijt is", vertelt Lena in de camera na het gevecht. "Maar dat zien we morgen wel." 

Meer drama? Kijk dan elke zondag om 22:00 uur naar Ex on the Beach: Double Dutch bij MTV. De aflevering van gisteren check je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!