Beeld © Elvin Boer

Het vervolg van Hunted is misschien wel nóg spannender

3 december 2018 13:10

Tien goudeerlijke burgers plegen de roof van hun leven in het gloednieuwe programma De Buit. Maar tegen welke prijs? Dat staat centraal in het nieuwe bloedstollende programma van de makers achter Hunted.

In het AVROTROS-programma De Buit plegen tien normaal gesproken gezagsgetrouwe burgers uit het Brabantse Helvoirt de overval van hun leven en maken 80.000 euro buit. Wie het lukt om twee weken lang het hoofd koel te houden en uit handen te blijven van een speciaal rechercheteam, mag zijn buit behouden. Maar niet alleen moeten de kandidaten hun deel twee weken verborgen weten te houden, ook moeten ze het verplaatsen én een deel ervan uitgeven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze nieuwe misdaadserie wil je in één ruk uitkijken

Tijdens de spannende roof worden de nieuwbakken criminelen op de hielen gezet door een team van doorgewinterde rechercheurs. Zij zetten alles op alles om de misdaad op te lossen. Hoe meer de rechercheurs te weten komen, hoe heter het de bendeleden onder de voeten wordt.

Zijn deze normale burgers opgewassen tegen de spanning en onzekerheid die het leven als crimineel met zich meebrengt? En wat is de prijs die ze betalen als blijkt dat je moet liegen tegen iedereen die je lief is? Je ziet het vanaf maandag 7 januari om 20:25 bij AVRTROS op NPO 3.

Miniatuurvoorbeeld

Prachtig:

Frank van der Lende maakt serie over alzheimer