Beeld © RTL

Saboteur in Kroongetuige is bekend

3 december 2018 17:22

Seizoen 2 van het RTL 4-programma Kroongetuige is ten einde. De ontknoping was erg spannend, want de Kroongetuige zou bekend worden. Degene die het hele moordonderzoek geprobeerd heeft de boel te saboteren.

In de finale staan Birgit Schuurman, Bo Maerten en Fred Teeven. Aan het eind van de uitzending maakt ieder apart een proces-verbaal op. Dat maakt Bo het best, waardoor zij als winnaar uit de bus komt en mag proberen het codewoord te ontraadselen.

Helaas lukt het Bo niet om het codewoord te raden, waarmee de missie voor de Kroongetuige is geslaagd. De Kroongetuige maakt zichzelf bekend door naar voren te stappen. Fred en Birgit staan dan nog naast elkaar, en al gauw geeft Fred toe de saboteur te zijn. Hij heeft het spel gewonnen, want de dader in het spel wordt niet gearresteerd. Birgit is de verliezer.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Nieuwe aflevering Kroongetuige weer bizar spannend

Het eerste seizoen van Kroongetuige werd gewonnen door Tooske Ragas. Tijdens die finale viel Fatima Moreiro de Melo als eerste af. Tooske weet het codewoord te ontfutselen, waarmee het onderzoek is geslaagd. Esmée van Kampen had de taak de boel te saboteren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred Teeven superfanatiek in nieuw seizoen Kroongetuige

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!