Beeld © Linelle Deunk/KRO-NCRV

BzV-Michelle en Maarten denken al na over kinderen

04 december 2018 10:01

Heel Nederland zag hoe Michelle en Maarten tot over hun oren verliefd op elkaar werden in Boer zoekt Vrouw. En ja, dan praat je natuurlijk over huisje, boompje en...

"Het is wel de bedoeling dat er een keer van die kleine hummeltjes rond komen te lopen"

In een interview met Omroep Brabant vertellen de twee tortelduifjes dat er al plannen zijn om samen te wonen. "Eerst samenwonen en dan kijken we verder", aldus de champignonkweekster. "Het is wel de bedoeling dat er een keer van die kleine hummeltjes rond komen te lopen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marian vond het moeilijk om naar Boer zoekt Vrouw te kijken

De twee kunnen sinds zondag pas echt van de daken schreeuwen dat ze stapelgek op elkaar zijn. Voordat de reünie-aflevering van Boer zoekt Vrouw werd uitgezonden, moesten ze het nog even stilhouden. "Het voelt goed, maar het is gek dat nu ineens alles mag. Eerst moesten we alles stiekem doen met de gordijnen dicht, nu mogen de gordijnen open", vertelt de boerin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-Saskia en Wilfred zijn allebei tot over hun oren verliefd

De twee moesten al die tijd lang hun afspraakjes in het geheim maken. Als Maarten langs ging bij Michelle, ging hij via de schuur van haar broer bij haar naar binnen. Zo was niet te zien welke man op bezoek ging bij de champignonkweekster. Als Michelle bij Maarten op bezoek ging, liep ze met een doek over haar hoofd zodat mensen haar niet zouden herkennen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer zoekt Vrouw-Ruud overladen met liefdesbrieven

Nu zijn ze klaar voor de volgende stap. Toch zal Maarten niet in het bedrijf van Michelle gaan werken als hij bij haar komt wonen. "Ik hou anders wel van champignons", grapt Maarten. "Maar het was geen onderdeel van de selectieprocedure", lacht Michelle.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!